Webinar Digitalisering: 5G op gemeentelijke assets in de praktijk

  • -

Webinar Digitalisering: 5G op gemeentelijke assets in de praktijk

Op donderdag 26 november van 13:00 – 14:00 uur organiseert RegioIngenieur wederom een webinar over Digitalisering, in afstemming met De Bouwcampus. Dit keer gaan we dieper in op de praktische toepassing van 5G op gemeentelijke assets en de stedelijke inpassing. Ook kijken we naar de rol die je daar als overheid in hebt. Deze week gaven we al het startschot met het webinar ‘De komst van 5G’, waarin we je lieten kennismaken met het begrip 5G en de beleidsmatige aspecten die op ons afkomen. Nu gaan we een stap verder en focussen we ons op de inpassing in de openbare ruimte. Hoe gaat 5G er straks in het straatbeeld uitzien? Welke rol heeft de gemeente daarin? En welke toepassingen kunnen we nog meer combineren met de implementatie van 5G in de openbare ruimte? Aan de hand van een concreet voorbeeld zoeken we naar antwoorden op deze vragen. Meld je hier aan!

Dit tweede webinar in deze serie zal plaatsvinden op 26 november van 13:00 – 14:00 uur. Peter Wijnands, beheerder bij de gemeente Rotterdam, en Florian Mesch, ontwerper bij Lightwell B.V., nemen je mee in de stedelijke inpassingsmogelijkheden van 5G en Digitalisering. Dit zullen zij doen aan de hand van de modulaire lichtmast CENT-R. Dit webinar is onderdeel van de Webinarreeks Digitalisering die door RegioIngenieur wordt georganiseerd. Met het eerste webinar achter de rug, is dit de volgende. Daarna zullen er nog meer webinars volgen in deze reeks, die dieper ingaan op andere onderdelen waarmee we te maken krijgen in het kader van Digitalisering, zoals de gevolgen voor de ondergrond en het goed beveiligen en beheren van al deze nieuwe digitale toepassingen.

Wij hopen je online te zien bij één of meerdere van onze webinars uit de Webinarreeks Digitalisering. Meld je hier aan voor dit tweede webinar in de reeks op 26 november: 5G op gemeentelijke assets in de praktijk.