Verslag Projectbezoek: Westfield Mall of the Netherlands

  • -

Verslag Projectbezoek: Westfield Mall of the Netherlands

Op donderdag 13 februari waren wij te gast bij het project Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Projectontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield (URW) gaf ons een inkijkje in de plannen en de bouw van het vernieuwde winkelcentrum Leidschenhage, samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg.

We werden meegenomen in het proces van planning tot uitvoering, waarbij er rekening moest worden gehouden met meerdere uitdagingen, zoals de vele verschillende winkeleigenaren en de verkeersstromen en parkeergelegenheid. Ook kregen we inzicht in de filosofie van URW, waarin veel aandacht is voor gevelvormgeving en uitstraling. Vervolgens konden we met eigen ogen zien hoe dat er in het echt uitziet, met een rondleiding door het inmiddels al afgeronde deel van het winkelcentrum. Ook kregen we de bouw van het nog te realiseren deel te zien, met onder andere de indrukwekkende entree.

Bij deze willen we projectontwikkelaar URW en de gemeente Leidschendam-Voorburg van harte bedanken voor het geven van dit inzicht in hun project en we zijn erg benieuwd naar het resultaat wanneer eind dit jaar het Westfield Mall of the Netherlands wordt afgerond.