Coronavirus (COVID-19)

  • -

Coronavirus (COVID-19)

Geacht netwerk,

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus, zijn wij als RegioIngenieur helaas genoodzaakt al onze evenementen voor de komende tijd te cancelen. Zoals het advies van het RIVM luidt, zal dit in ieder geval gelden voor alle bijeenkomsten tot 6 april. Voor activiteiten na deze datum houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten en zullen wij u op de hoogte houden. Vooralsnog geldt dat wij de evenementen die nu geen doorgang vinden graag op een later moment in het jaar alsnog willen laten plaatsvinden.

Afgelopen week waren wij al genoodzaakt om de Seminar Cybersecurity: Installaties Openbare Ruimte van 12 maart af te zeggen. Voor de komende tijd geldt dit in ieder geval ook voor de Marktdag Infra: Aanbesteden Anno 2020 van 26 maart en de bijeenkomst Digitaal Beheren en Bouwen: Informatiemodel Beheer Openbare Ruimte (IMBOR) van 2 april.

Zodra wij meer weten over wanneer deze evenementen alsnog doorgang vinden, hoort u dat van ons. Ook houden wij u op de hoogte over de planning na 6 april, zodra daar meer over bekend is.

Voor nu bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Netwerk RegioIngenieur